Nachtkastje / Halkastje / Telefoonkastje

Oud kastje nu helemaal stoer. Het blad is gemaakt van een oude robuuste balk. De blauwe kleur is ontleend van een oude commode. Schattig laadje en achter het deurtje bevindt zich ook nog een plankje. De afmetingen zijn: 41 cm x 49 cm x 91 cm (bxdxh)

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact