Oud Houten commode .

Schattig oud kastje van beukenhout. Een oud kastje waar de originele schildering nog op zit. Een stevig kastje met leuke details zoals de schuine pootjes, leuke greepjes en uitschuifbaar plankje en rekje. Deze is vroeger gebruikt als commode.Afmetingen zijn: 83 cm (+52 cm bij uitgeschoven plateau en rekje)  x 41 cm diep x 77 cm hoog

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact