Oud snijtafeltje, stoere sidetable ,Industrieel

Oud snijtafeltje, werd gebruikt om bloemen op maat te snijden. Heeft een ijzeren onderstel en houten blad, de centimeters staan er  nog op. ook is het oude mes nog eraan vast (kan er ook afgehaald worden) Leuk als sidetable of met stoere boomstamkrukken : handig bijtafeltje. Afmetingen: 44 cm diep x 86 cm breed x 90 cm hoog.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact