Industriele kast/kar met kisten

Stoere industriele kar. Erg handig in je interieur door de wielen is het makkelijk te verplaatsen, ook te gebruiken als roomdivider. Makkelijk schoon te maken door het metalen frame en metalen planken. De kisten passen er precies in, handige opbergers. Wij hebben 2 kasten op voorraad. Ook super in een restaurand, lumchroom etc.

Afmetingen: 95 cm breed x 64 cm diep x 296 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact