vintage kommode / kast: lief!

Lieve vintage kommode, schattige details zoals de authentieke bloemen afbeelding in (leger)groen, hartje in openstaande rand, belijning in het model en handige verlenging van het blad en uitrekbaar handdoekrekje.

De afmetingen zijn: 94 cm breed x 50 cm diep x 85 cm hoog

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact