stoere kommode / ladenkast

Oude ladenkast, helemaal in een nieuw jasje gestoken. Het kastje is grijs geschilderd en erna doorgeschuurd zodat het nog meer een doorleefd effect krijgt. Het blad is gemaakt van oude planken dit zorgt voor een stoere touch.

De afmetingen zijn: 100 cm breed x 48 cm diep x 85 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact