vintage commode jaren '50

Erg mooie jaren 50 commode. Authentieke zwart metalen knopjes, 4 lades en 1 deurtje. Mooi afgeronde details en schuine pootjes. Een juweeltje voor in huis,kan natuurlijk ook als ladenkast gebruikt worden maar is ook  erg mooi in een vintage babykamertje.

Afmetingen: 51,5 cm diep x 90 cm breed x 85 cm hoog

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact