Oud schoolkastje

Oud schoolkastje. Voor de kleinste onder ons erg leuk om mee te spelen, mooi accessoire in je huiskamer. Handige laadjes en deurtje voor de kinderen door de gaten in de frontjes. Authentieke accessoires zoals stempels,landenstempels,schoolkaart,houten kistjes zijn ook te koop.Afmetingen kastje: 76 cm breed x 36,5 cm diep x 66 cm hoog

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact