vintage wandmeubel, kommode/bureau

Stoere wandkast met heel veel opbergruimte. De kast heeft veel functies zo kan íe naast opberger gebruikt worden als kommode of als bureau. De kast heeft een mooie diepe chocolade bruine kleur. De binnenzijde is creme-wit zodat er een spannend contrast onstaat.

De greepjes zijn van echt leder en geeft zo een stoer uiterlijk aan deze kast.

Afmetingen: 45 cm diep x 89,5 cm breed x 177 cm hoog

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact