Schattig Oud ledikantje

Mooi oud ledikantje. Helemaal opgeschilderd en doorgeschuurd, waardoor er een groene ondergrond doorheen komt. Mooi houtsnijwerk en ronde gedraaide spijlen,golvende poten.Erg schattig voor het eerste jaar van je kleintje. De aankleding van de foto's is stoer voor een jongenskamer maar kan ook uitstekend voor een lieve meid.De accessoires zijn ook allemaal te koop.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact