Oude Boekenkast wit/licht groen

Oude boekenkast, buitenzijde in wit opgeschilderd en de binnenzijde licht (mint) groen. Dit geeft een mooi contrast. De witte buitenzijde is doorgeschuurd zodat de grijze/hout kleur er mooi doorheen komt. Deze kast heeft veel opbergruimte voor boeken & accessoires. De onderste opbergruimte zit achter deurtjes met een slotje.

Afmetingen: 169 cm hoog x 82 cm breed x 32 cm diep

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact