Oud Groen dressoir / kommode

Stoer oud dressoir. Het dressoir is helemaal opgeschilderd met grijze ondergrond en groene toplaag. Dit is doorgeschuurd waardoor de grijze kleur er mooi doorheen komt. Dit geeft een mooi effect zoals bij de rozetten op de deurtjes.Veel opbergruimte in deze kast. Kan ook gebruikt worden als kommode. 

Afmetingen: 170 cm breed x 50,5 cm diep x 87 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact