Grijs oud kastje

Oud kastje helemaal gerestyled. Matgrijs in combinatie met mintgroen. Kastje heeft mooie accenten zoals het houtsnijwerk bij de opstaande rand op het blad. Oude authentieke grepen, 2 laadjes en een deurtje. De accessoires zijn ook te koop zoals de kist-poef,oude schoolplaat en kapstok, grijsgroene pompoen (honingpompoen)

Afmetingen: 42,5 cm diepte x 86 cm breed x 75 cm hoogte

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact