Oude kist,medicijnkastje & kist-poef

Oude kist opgeschilderd in matgrijs, te gebruiken om op te zitten en je kunt er veel in opbergen. Het oude medicijnkastje is opgeschilderd in licht mintgroen. De kist-poef is bekleed met een mooie stof : wibertjes in de tinten groen en petrol.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact