Oud kastje met roedes

Schattig oud nachtkastje met aan beide zijdes roedes zodat je er bv een handdoekje , haakje met kettingen/accessoires kan ophangen. Leuke details zoals de bakkelieten knop en zwarte greep. De afmetingen zijn:40,5 cm diep x 57 cm breed x 75,5 cm hoog

De letterkaart is inmiddels verkocht

.de groene metalen kist is 25,-

Het oude kleuterstoeltje is 7,50

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact