Oud grijs kastje, 2-deurs

Mooi oud kastje. Dit kastje is niet diep en daardoor erg geschikt in een smalle ruimte zoals de hal. Ook leuk op de kinderkamer. Leuke accenten zoals het gele glas in lood, het laadje boven de deuren.

De zomerprent is afkomstig van een school, leuk met de authentieke stokken eraan.Makkelijk op te hangen en te bewaren. (19,50)

 

Afmetingen zijn: 48 cm diep x 126 cm hoog x 87 cm breed

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact