Oude cafe stoelen

Mooie oude cafe stoelen. Wij hebben er weer 10 op de kop getikt! 6 stuks met gedraaide poten (deze zijn inmiddels verkocht)en 4 stuks met rechte poten en rugstijlen.Erg leuk om samen te combineren of om zelf een andere kleur te geven ( zie slide-foto) Nu nog 3 stuks met rechte poten en rugstijlen op voorraad.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact