Retro wandkast / TV kast

Mooi item in onze retro serie. Dit wandmeubel heeft leuke retro accenten zoals de knoppen en de verzonken grepen.Veel opbergmogelijkheden in deze kast. De afmetingen van deze kast zijn: 40 cm hoog x 40,5 cm diepte x 214 cm lengte.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact