Retro kastje met platenspeler

Schattig kastje : Retro. Dit kastje heeft unieke retro accenten zoals de pootjes, radio en platenspeler.Een mooi formaatje te gebruiken als side-table. De afmetingen zijn: 35 cm diep x 67 cm hoog en 93 cm breedte. De accessoires zijn ook te koop.

GERESERVEERD

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact