Oud directeurs bureau XL

Oud Bureau extra groot. Mooi exemplaar! Met unieke details: wanneer de middelste lade dicht gaat vallen de andere lades in een slot, handig op al je geheimen/vertrouwelijke dossiers in op te bergen. Dit directeursbureau komt uit een oud kantoor. Erg handig omdat het een groot blad heeft, dit bureau is geheel uit elkaar te halen, zodat je de 2 ladeblokken en het blad kan vervoeren. Het is ook de originele stoel die bij het bureau hoort.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact