Retro kommode/ wanddressoir klein.

Retro kommode / wanddressoir, schattig formaat. Echte retro details: toelopende poten en zijde, grepen op de schuifdeurtjes. Leuk detail is het klepdeurtje, deze is vast te zetten en destijds paste er dan precies een aankleedkussen op. De buitenzijde is wit geschilderd en de binnenzijde is zachtgeel. Alle accessoires op de foto's zijn ook te koop. Afmetingen: 90 cm breed x 45 cm diep (excl.klep) x 97 cm hoogte

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact