Oud Wandkastje

Wandkastje met glas in lood deurtjes.Uniek eigengemaakt exemplaar. De planken zijn nog voorzien van oud plakfolie met motief donkerblauw en geel, in zeer goede staat. De binnenzijde is verder wit, zodat er een mooi contrast ontstaat met de houten buitenzijde.

Afmetingen: 29 cm diep x 79 cm breed x 55 cm hoogte

 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact