Brocante klepkast / bureau

Schattige brocante kast. Veel opbergruimte, achter de klep en de deurtjes. Handig om je laptop/administratie/huiswerk op te bergen. Mooie details zoals het golvende kader in de deurtjes. het contrast van de binnenzijde (matgrijs) en buitenzijde (wit opgeschuurd) De biedermeier stoel (55,-) past er perfect bij.De kleur van de stoel is hetzelfde als de binnenzijde van de kast. Afmetingen: 42 cm diep x 103 cm breed x 124 cm hoogte

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact