Industriele oude bureaulamp

Stoere oude bureaulamp. In zeer goede staat en werkt uitstekend. Bovenop de kap zit een knop waardoor je de lamp aan en uit kunt zetten. De lamp heeft een zwenk-arm, dus makkelijk te bedienen. De kap en de voet zijn mat zwart. De voet is zwaar metaal zodat de lamp prima blijft staan. Verder is de lamp geheel van metaal.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact