Retro boekenkast 2-deurs

Retro boekenkast. Mooi gelamineerd met goed zichtbare houtnerf zoals in de jaren 60 vaak werd gedaan. Retro details zoals de toelopende poten, simpel ontwerp, handig formaat. genoeg opbergruimte in de kast dmv planken. Kan evt ook een roede in zodat het als kledingkast gebruikt kan worden.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact