Oude groene dekenkist met lade

Mooie oude antieke dekenkist . In zeer goede staat, groene kleur. Zelfs een lade onder de kist. Mooi detail onder de lade door rondingen in het hout. Zeer ruime kist, genoeg opbergruimte. Aan de binnenzijde ook 2 zijvakken voor kleine spullen. Aan beide zijden een metalen hengsel zodat de kist makkelijk opgetild kan worden. Kortom echt een aanwinst in je interieur.Alle accessoires op de foto zijn ook te koop in onzze schuurshop.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact