Retro stoelen & tafel

Stoere retro stoelen met mooie details: gebogen hout, onderstel toelopend, zwarte skai rugleuning en zitting. De tafel is een handig klein tafeltje wat ook uitschuifbaar is, poten zijn iets toelopend. Alles is zeer goede vintage staat.

De tafel is nog te koop.De stoelen zijn verkocht

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact