Vintage mintgroen dressoir/kast

Uniek vintage kastje. Mooie authentieke mintgroene kleur, blad en zijdes zijn wit. Beide hoogglans. Veel opbergruimte , 2 lades, 2 deurtjes met daarachter 2 planken. De afmetingen zijn: 101 cm x 45 cm x 107 cm (breedtexdieptexhoogte)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact