Vintage kledingkast

Stoere vintage kledingkast. De kast is makkelijk te verplaatsen door de 4 zwenkwielen. Stoere details zoals schuif en grote sleutel. De binnenzijde is voorzien van roede en 3 planken (met oud kastpapier).De kast is bruin en is in goede vintage staat. Echte aanwinst voor oa de stoere jongenskamer!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact