Oud Buffetkastje jaren 50/60.

Schattig buffetkastje van de jaren '50 / '60. Erg mooie details zoals het houtsnijwerk/gebloemde knopjes. Klein buffetkastje met veel opbergruimte: linksboven 2 planken achter het deurtje, een kleplade onder de spiegel (echt emaille bak ) De onderkast bevat 2 planken en 2 lades achter de deurtjes. Voor de spiegel nog een glazen plankje. De kast is geschilderd is de kleur : nootmuskaat.

Afmetingen: 108 cm (breedte) x 50 cm (diepte onder)(34 cm diepte bovenkast) 173 cm (hoogte) De kast is in 2 delen geschilderd dus makkelijk te vervoeren. GERESERVEERD

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact