set oude fauteuils barok & naaikastje

Mooie oude fauteuils, barok-stijl. In zeer goede staat,bekleding in stoere groffe stof : licht okergeel. Mooie sierlijke details, zoals houtsnijwerk en knoppen.De fauteuils kunnen ook apart gekocht worden. Setprijs: 100,- , p/st: 55,-

Schattig naaikastje/tafeltje heeft mooie elegante pootjes. In het kastje een schuifbaar bakje voor kleine accessoires. Mooie marmeren greepjes. Oud naaikastje: 45,-

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact