oude retro commode / dressoir wit

Mooie retro commode , helemaal in (creme)wit geschilderd. Retro details zoals de poten, de bekleding in de lades, mooie greepjes. Vroeger gebruikt als commode maar kan ook gebruikt worden als dressoir.

Afmetingen: 180 cm x 50 cm x 81 cm (lxdxh)

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact