Antraciet-grijze stoelen

Mooie set stoelen. Oude stoeltjes helemaal opgeschilderd in donker antraciet grijs (mat) . Op de zitting  zit nog de originele oude stof(in vintage staat), dit geeft een mooi contrast met de donkere matte kleur.

Zithoogte 45 cm.

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact