Vitrinekast DonkerAntraciet Grijs.

Donker-antraciet grijze kast. Buffetkastje, 2 delen. Onderste gedeelte met 2 deurtjes, bovenzijde 2 deuren met glas in lood: okergeel. De binnenzijde is matgrijs geschilderd zodat er een mooi contrast ontstaat. 3 legplanken waarvan de middelste voorzien is van ronding, zodat er wat hoger servies/vazen ook ingezet kunnen worden. De kast is 2 - deling geschilderd dus kan ook in 2 delen apart vervoerd worden.

Afmetingen: 100 cm x 46 cm x 156 cm (lxdxh) De diepte van de onderkast is 54 cm

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact