Retro Toonbank / Dressoir

Unieke lange retro toonbank. Voorzien van 10 houten lades, de bovenzijde erg mooi gelamineerd zoals de zijdes en de voorzijde. De toonbank/dressoir is voorzien van 10 lades en 4 open vakken. De toonbank is tweezijdig, een dichte zijde en een open zijde met de vakken en lades. Fijn lang werkblad, voldoende ruimte voor kassa/accessoires. Het onderstel is van metaal, het dressoir van hout.In Goede Vintage staat. Afmetingen: 2,5 mtr x 51 cm x 92,5 cm (lxbxh)

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact