Stoere 2-deurs Lockerkast

Stoere oude lockerkast. 2-deurs witte kast.Leuke kast voor op een jongenskamer, in de hal, op kantoor. Stoere details zoals: roosters boven en onder in de deuren, houten klosjes aan de sleutels,smalle pootjes, haakjes in de kast. Deze kast is perfect om tekeningen, kaarten, foto's aan te bevestigen dmv magneten.

Afmetingen: 62,5 cm x 185 cm x 50 cm (breedte x hoogte x diepte)

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact