Lief Meiden Bankje

Echt meidenbankje. Super voor in een stoere meidenkamer. Dit bankje (voorheen oud kastje) kan ook gebruikt worden om spullen in op te bergen. Makkelijke deurtjes aan de voorzijde zodat het kussen bovenop erop kan blijven liggen. Het kussen is gemaakt van oude wollen dekens uit oma's tijd (prijs is excl. kussen)  Het kastje/bankje is geverfd in de kleur : mat oud roze.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact