Oude ziekenhuiskast op wielen

Oude ziekenhuis kast op grote wielen. Deze stoere kast heeft mooie industrieele accenten: grote wielen, groffe sluitingen, etiket/naamplaatje-houder, stoere handvaten aan beide kanten, blauwe stootrand. De kast heeft 2 legplanken, ook leuk voor een stoere jongenskamer als kledingkast. Een ruime kast met veel opbergmogelijkheden , past perfect in een industrieel interieur.

Afmetingen: 56 cm x 116 cm x 171,5 cm (dxbxh)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact