Industrieel ladenkastje

Industrieel ladenkastje. Kastje heeft een metalen frame met zwenkwieltjes, veel lades , allemaal genummerd. In de lades zitten kleine bakjes. Handig om kleine spullen te ordenen. Flexibele kast/trolley. Ook leuk voor een restaurant/lunchroom om bestek te ordenen. Super voor een industriel interieur/winkelinrichting.

Afmetingen: 63,5 cm x 41,5 cm x 82 cm (lxbxh)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact