Design stoelen, Gerd Lange

Mooie designstoelen van ontwerper Gerd Lange voor Drabert Duitsland. Deze stoel dateert uit de jaren '70 . Een oranje kuip stoel, het onderstel is van verchroomd metaal. De stoelen zijn in goede vintage staat en stapelbaar. Totaal 16 stuks

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact