Retro hanglampen

Retro hanglampen. Keramieke lampen, ooit een witte laag gekregen. Mooie set bijelkaar, kunnen ook per stuk verkocht worden.(prijs p/st) Mooi voor boven een bar / eettafel / keukenblok.Geven een mooi licht-effect door de gaten in de kap.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact