Smalle kast, antraciet grijs

Smalle kast, fijne afmeting voor een kleine kamer. De kast heeft een roede om kleding op te hangen en 4 lades om kleding in op te bergen. Stoere details zoals: wielen onder de kast, greep aan de zijkant van de kast om accesoires/kleding aan op te hangen.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact