Vintage commode met stoer blad

Oude vintage commode. Stoer accent erop aangebracht dmv: oude planken blad. Kleur van de commode is creme-wit. Veel opbergruimte in de commode:2 deurtjes 1 legplank, 1 lade. Aan de linkerzijde oude knop om kleertjes/handdoek/accesoires op te hangen.

Afmetingen: 94 cm x 52 cm x 86 cm (lxbxh) GERESERVEERD

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact