Vintage Commode

Oude vintage commode. In zeer goede staat. De details zijn mooi intact gebleven. Mooie schuine pootjes, schattig hertje op de deur en de mintgroene kleuraccenten!Veel opbergruimte in deze kommode: 1 kleplade met dubbele legplank erachter, 1 deur met 2 legplanken erachter, 2 lades

Afmetingen: 104 cm x 52 cm x 92,5 cm (lxbxh)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact