Grote lockerkast/ dossierkast

Stoere lockerkast/dossierkast. Unieke harmonica-deuren, metalen kast met metalen planken. De deuren kunnen gesloten worden door het draaien van de deurklink, helaas ontbreken de sleutels. Veel opbergruimte! Handig om ook notities op de kast te bevestigen dmv magneten.

Afmetingen: 120 cm x 47,5 cm x 197 cm (lxbxh) GERESERVEERD

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact