Biedermeier kastje

Schattig biedermeier kastje. In zeer goede staat, mooie details zoals de sloten, paneeldeuren en lade boven de deuren. De gehele kast is antiek-effect opgeschilderd met 3 kleuren: wit-roze-grijs. Geeft een mooi stoer effect aan dit romantisch kastje.Binnenzijde de planken hebben een oud origineel kantenrandje.

Afmetingen: 46 cm x 94,5 cm x 158 cm (lxbxh)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact