Oude appelkist (polen) met tekst

Oude appelkist uit polen. allemaal gespijkerd en in zeer goede staat. Bij deze serie is ; Holland Fruit , erin gebrand . Dit geeft een mooi effect. Mooi ter decoratie in je huis, als (speelgoed) opberger. Stoere, robuuste uitstraling.

Afmetingen:50 cm x 40 cm x 31 cm (lxbxh)

€ VERKOCHT!!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact