2-lats authentieke fruitkist

Mooie authentieke 2-lats fruitkisten. Allemaal gespijkerd en met een originele tekst erop. Er zijn ook kisten zonder tekst erop, er kan evt in opdracht eigen tekst erop gebrand worden. Deze kisten zijn goed opstapelbaar, te gebruiken als kast, nachtkastje, tijdschriftenbak, poezenmand etc.Bij deze kisten kunnen er op bestelling ook eigen tekst/logo/naam etc ingebrand worden, zie foto.

Afmetingen: 60 cm x 40 cm x 22 cm (lxbxh)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact