Vitrinekast olijfgroen

Olijfgroene vitrinekast. Kast is in 2 delen geschilderd: onderkast en bovenkast en dus in 2 delen te vervoeren. De kast heeft vele leuke details, zoals het houtsnijwerk, het glas in lood: bordeaux rood en groene stippen in het midden. De kast heeft 2 deuren met 2 leggedeeltes erachter. 1 grote lade in de onderkast.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact