Stoere industriële salontafel on wheels

Deze echt authentieke kist is afkomstig uit een militair depot. Goede stevige kist met stoere details zoals de tekst erop, scharnieren en sluitclip. Erg tof als salontafel! Deze kist heeft ook opbergruimte dus handig voor bijvoorbeeld je onderzetters, kaarsen etc. De wieltjes zijn van rubber dus je vloer beschadigd niet. We hebben een grotere voorraad van deze kisten dus als inkoop voor groothandel is er ook een mogelijkheid. Met of zonder wielen. De afmetingen zijn: 53 cm x 82 cm x 34 cm
€ 65,-

Reserveer

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact